Blog

Serviceburo Zuid = aannemer + bouwbedrijf in 1

“Zijn jullie een aannemer?” “Spreek ik met een adviesbureau?” “Jullie doen toch alleen bouwbegeleiding?” Dit zijn vaak gehoorde en gelezen vragen en opmerkingen. Serviceburo Zuid. De naam zegt het al of nou ja, eigenlijk niet dus. We zijn een bouw- en aannemersbedrijf dat uw bouwproject in Nederland en België regelt van het begin tot aan de oplevering. Veel mensen weten dit niet. De allerhoogste tijd dus om iets aan de naamsbekendheid te doen. Lees snel verder.

Service, buro en zuid

De woorden service, buro en zuid zitten in de naam. Wat kunt u uit die naam opmaken? Da’s niet zo moeilijk, we zijn een service verlenend bedrijf in het Zuiden. 100 punten. Maar op welk gebied is dan helaas nog niet duidelijk. Bekijkt u de website of spreekt u met een van onze werknemers dan is het zo klaar als een klontje. U heeft met een aannemer en bouwbedrijf in één te maken. Waaraan u als particulier of bedrijf uw grote en ook kleine klussen kunt toevertrouwen.

Heeft u een aannemer nodig?

Gaat u (ver)bouwen en geeft u de complete begeleiding graag uit handen? Dan begeleidt, stuurt en coördineert Serviceburo Zuid alle verschillende fases van het ontwikkel- en bouwproces. Van begin tot aan de oplevering en nazorg. We hebben jarenlange ervaring, dus uw bouwproject is bij ons in goede handen. 

Kan uw keuken, badkamer of complete pand een facelift gebruiken?

Heeft u een pand dat gerenoveerd moet worden of misschien zelfs helemaal opnieuw gebouwd? Is uw badkamer of keuken toe aan grondig onderhoud? Denk aan het veranderen of vergroten van de ruimte. Ook dit regelen wij vakkundig voor u van A tot en met Z. Zelfs de inrichting en het gebruiksklaar maken van installaties van uw bedrijfspand daar draaien wij onze hand niet voor om.

Dit alles samen maakt Serviceburo Zuid. Nooit meer vergeten, hè?

Gaat u (ver)bouwen of renoveren? Neem dan contact op met Serviceburo Zuid